Lær tysk!

Hvordan lærer man Tysk ?

Lad mig stille et andet spørgsmål? Vil du gerne lære tysk eller vil du lære noget om at tale tysk?

Der er en forskel. Hvis du vil vide noget om hvordan man skal tale rigtigt, så skal du sætte dig ind i en masse grammatik og læse noget historie.

Hvis du derimod gerne vil tale tysk, så er dette kursus noget for dig! Her får du rigtige resultater med et grundigt sprogkursus - du kan tale tysk!

Når man lærer et nyt sprog er der faktisk kun tre ting der virker - øvelse, øvelse og øvelse. Det hjælper ikke at du kan alle regler for at bøje et ord og undtagelses huskeregler. Når du taler med en der taler tysk, så er der ikke tid til at huske på bøjningsregler. Her skal din hjerne være klar til at høre og forstå meget hurtigt.

En normal samtale har en hastighed på 50 til 100 ord pr minut. Prøv at forestille dig hvor mange regler du skal huske for at forstå bare 1 minut af tysk.

Der skal en anden metode til for at lære tysk

Fra vi var små har vi lært et sprog, og det kan vi gøre igen. Vores hjerne er bygget som en problemknuser - giv den et problem, og den kan slet ikke lade værd med at prøve at komme til en løsning. Når du møder et nyt sprog prøver din hjerne af al magt at forstå ord og brudstykker, og den giver ikke op før den forstå hvad der bliver sagt.

Det kan vi udnytte når vi skal lære tysk. Vi giver simpelthen hjernen en masse problemer og nogle værktøjer til at løse dem med. Dit sprogøre kommer på arbejde. Et simpelt eksemple forklarer hvor det er hjernens sprogøre kommer ind i biledet. Når du gerne vil sige noget på dansk, så tænker du så over ordenes betydning ord for ord i en sætning, og tager du dig selv i at bøje ord før du siger noget? Nej vel. Det er fordi du har lært det, og dit sprogøre ved hvornår noget er "rigtigt".


tysk sprog software - Learn German Now!

Nu skal du ikke tro at du er helt på herrens mark. Vi har en metode til at lære dig tysk ved at bruge sprogørets naturlige reaktion. Vi arbejder sammen med dit naturlige instinkt - ikke i mod det. Det er forskellen mellem vores kursus og mange af de andre der er på markedet.

Den mest effektive metode til at lære tysk på er ved at omgive dig med det. Det er bare ikke altid muligt i Danmark, så det næstbedste er at have tilgang til tysk hele tiden, og på den måde lære små doser meget ofte. Som bare lære vi sproget ved at alle omkring os taler det hele tiden, og man kan næsten se på de små hvordan de prøver at forstå hvad det er vi siger. På et tidspunkt kan man se at de forstå hvad man siger, men de har endnu ikke noget aktivt sprog.

Kan jeg bruge mit sprogøre til at lære tysk?

Vores sprogkursus har taget denne metode i brug, og giver dig mulighed for at fordybe dig i tysk. Det bliver muligt at omgive dig med tysk, læse tyske tekster, lytte til det tyske sprog, se tyske fil osv. Du bliver med andre ord udsat for en fordybelse i tysket.

Hvordan udnytter Learn German Now denne opdagelse?

Learn German Now


Learn German Now lader dig lytte til store mængder tysk tale samtidig med, at du læser den samme tekst på tysk, ser video og har en parallel oversættelse på engelsk liggende ved siden af. Du bliver således omgivet af tysk så du bliver i stand til at forstå det tyske sprog. Hvis du gerne vil terpe de grammatiske regler, findes der kommentarer til hvert ord samt en elektronisk grammatik-bog, hvor du kan læse mere uddybende om det. Men størstedelen af tiden bruger du det tyske sprog fremfor blot at lære teoretisk regler

Du starter med at lytte og læse den tyske tekst, og når du syntes at du har nogenlunde overblik, så kan du gå videre til de sjove øvelser og spil. Det gode ved spil er at de udfordre din hjerne til at komme med løsninger. Du bliver tvunget til at tænke på tysk, men du opdager det ikke fordi det er et sjovt spil.

Du er sikkert en af de mange der lige så ofte er væk fra computeren som foran den. Learn German now har også en løsning til dig. Du kan fortsætte med at øve og øge dit ordforråd mens du sidder er undervejs. Lyd og billedfilerne kan overføres til en ipod eller anden Mp3 afspiller. Hvis du har en PDA (kun Pocket PC eller Palm) så er der gratis inkluderet et effektivt sprogprogram til PDA.

Tysk på din Ipod

Bliv en del af successen!

Learn German now er blandt de bedst sælgende sprogkurser i verden, og flere millioner brugere kan ikke tage fejl. Den nuværende version er kulminationen på næsten 20 års udviklingsarbejde. Vi kan roligt sige at det er vores bedste kursus. Den eneste fejl vi kan påpege er at det hele foregår fra Engelsk. Det er altså et engelsk til tysk sprogkursus.

Den nuværende version 11 er den bedste til dato, og virker på både Windows og Apple.

 • 15.000 tysk ord og hundredvis af fraser
 • Fire omfattende læsestykker:
  • The Most Common Words in German - De mest brugte ord på tysk
  • Survival Phrases for German - nødvendige ord på tysk
  • Conversations in German - samtaler i Tyskland
  • A Reunion in Tübungen - En genforening i Tübungen
 • Tydelig udtale af alle tysk ord og sætninger
 • SlowSound giver mulighed for at få ordene gentaget langsom
 • Videoklip på tysk
 • Optag din egen udtale og sammenlign
 • Grammatisk tysk opslagsværk
 • Samtaleøvelser på tysk
 • Interaktive spil i forbindelse med gentagelser og indøvelse af sproget
 • Mål din fremgang fra gang til gang
 • Online sprogtekster (hertil skal du have internet-adgang) - mange ekstra tekst stykker
 • Nødvendige forkundskaber: Engelsk. Learn German Now! er et engelsk program, ikke dansk.
 • Netbooks skal have en 12" skærm eller 1024*768 opløsning.

VENT - Det er ikke det hele!

Vi inkludere GRATIS BYKI "Before You Know It - tysk" gloseøvelsesprogram for både PC/Mac og PDA (Pocket PC/Palm). Det populære BYKI sprogkursus er en rigtig ord maskine hvor du får opbygget dit ordforråd hurtigt, og effektivt. Du kan ikke glemme tyske du allerede har lært med dette program. Det inkluderede BYKI svarer ca til halvdelen af den komplette BYKI (værdi: 499.-).

Sprogkurset er blevet mobilt med MP3 audio til en iPod eller anden MP3-afspiller. Nu kan du fortsætte med at øve dig i bilen, toget eller hvor du måtte være.

Inkluderet er også programmet "GlobalWriter" der er et multisproget tekstbehandlingsprogram. Dette virker desværre kun til PC.

tysk sprog software - Learn German Now!